Skip to main content

Storing? Bel 06-53338563 (24/7)

Roltrappen en rolpaden

Roltrappen en rolpaden

Roltrappen en rolpaden spelen nog altijd een belangrijke rol bij de verplaatsing van grote groepen mensen. Roltrappen en rolpaden op gepaste manier inpassen in winkelcentra, handelsbeurzen, warenhuizen, bioscopen en gebouwen voor openbaar vervoer is noodzakelijk voor een succesvolle gang van zaken en een goede doorstroom van mensen.

Projectmatige aanpak.
Bij commerciële toepassingen speelt het rit-comfort van de roltrappen/rolpaden, de veiligheid van de passagiers en een afwerking die overeenstemt met het interieur van winkelcentra, bedrijfsgebouwen en winkels een uitermate belangrijke rol. Roltrappen en rolpaden is naast onze kennis op het gebied van liften één van de specialiteiten van MES Liften. Dat betekent voor onze opdrachtgevers dat zij bij projecten betreffende roltrappen en rolpaden, of dit nu standaard of maatwerk is de volledige uitvoering aan MES Liften kunnen uitbesteden. Van advies tot volledige installatie, service en onderhoud.

Kwaliteit vergt planning.
MES Liften start bij elk project met een gedetailleerde analyse van het project. Op basis van selectiecriteria kunnen wij dan een gedegen planning presenteren. Hierin wordt rekening gehouden met alle structurele en wettelijke eisen binnen het project. Deze projectmatige aanpak biedt onze klanten duidelijkheid en heeft als bijkomend effect een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie van het project. Naast de technische zaken houdt MES Liften ook de economische aspecten van het project onder controle.

De selectiecriteria die MES Lift bijvoorbeeld gebruikt voor roltrappen en rolpaden is:

  • Het juiste roltrap type
  • Hellingshoeken en opvoerhoogtes
  • Transportsnelheid en vervoerscapaciteit
  • Wetten, normen en richtlijnen
  • Afmetingen en gegevens
  • Veiligheid (omgeving)
  • Opstelling
  • Specifieke esthetische wensen
  • Energiebesparende mogelijkheden

Wat biedt MES Liften?

Modernisering roltrappen en rolpaden 
MES Liften kan een complete reeks aan diensten leveren.
Deze bestaan o.a. uit:
* Kleine verbeteringen in de vorm van accessoires 
* Volledig vervangen van de gehele installatie. 
Dit kan uitgevoerd worden als een op zich zelf staand project, of in combinatie met de herindeling of reconstructie van een gebouw.

Onderhoud roltrappen en rolpaden
MES Liften kan het onderhoud van roltrappen en rolpaden volledig verzorgen. In samenspraak met onze klant, bieden wij een op de klant en installatie afgestemd onderhoudspakket aan. Naast het praktisch uitvoeren van het onderhoud, kan MES Liften BV u ook adviseren op het gebied van een meerjarenplanning betreffende dit onderhoud. Dit biedt u als klant inzicht in de economisch aspecten.

Energie en milieu betreffende roltrappen en rolpaden
Kosten besparen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen. MES Liften zet zich in, om milieubewust mee te denken met onze klanten. De toepassing van de nieuwste materialen gecombineerd met efficiënte, energiezuinige aandrijvingen en besturingssystemen maken onze installaties niet alleen zuiniger in gebruik, maar zorgen ook voor een langere levensduur.

Veiligheid roltrappen en rolpaden
MES Liften sluit op het gebied van veiligheid geen compromissen. De door ons geleverde roltrappen en rolpaden zijn conform de laatste technische normen en eisen. De door ons geleverde installaties voldoen volledig aan de voorwaarden die in de nationale en internationale normen worden beschreven. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.