Skip to main content

Storing? Bel 06-53338563 (24/7)

Wie zijn wij?

Onze accountmanagers

Hasan Koç

Bij MES liften geven we op verantwoorde en een milieuvriendelijke wijze invulling aan intern liften transport in het algemeen.

Bij MES liften is het energieverbruik een belangrijke factor. MES liften heeft in eigen huis een lift ontwikkelt die het predicaat van het liftinstituut heeft ontvangen met een energie A label. Hier zijn we erg trots op.

Hans Derksen

Mijn naam is Hans Derksen, sinds 2013 met heel veel plezier werkzaam als account manager bij MES Liften BV. 

In deze functie adviseer ik onze relaties op het gebied van liften, roltrappen, gevelinstallaties en toegangstechniek. Het uitdagende aan mijn baan is het met veel enthousiasme samen met mijn collega’s die oplossing te bieden aan onze klanten, waarbij het resultaat aan beide zijden een brede glimlach op het gezicht brengt. 

Elroy Meinen

Mijn naam is Elroy Meinen en sinds begin 2021 ben ik werkzaam als accountmanager bij MES Liften. Met mijn technische achtergrond en ruim 20 jaar ervaring in commerciële functies, zie ik mijzelf als de juiste schakel tussen MES Liften en bestaande of nieuwe klanten voor alle technische- en commerciële vraagstukken.

Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van relaties met onze huidige klanten. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van klanten, kan ik hen voorzien van de best passende oplossingen. 

Kernwaarden die mij omschrijven zijn:  toegankelijk, deskundig, integer, toegewijd en betrouwbaar.

Ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van het team van MES liften en kijk ernaar uit om onze klanten de beste service te bieden die mogelijk is.

Peter Rodermond

Mijn naam is Peter Rodermond en ik ben sinds November 2022 werkzaam bij MES Liften BV. Ik heb een brede en diverse achtergrond voornamelijk opgebouwd binnen (technisch) commerciële bedrijven, waarin ik de laatste 30 jaar een rol heb mogen vervullen in zowel binnen- als buitendienst. Hierbij heeft werktuigbouwkunde (aandrijftechniek) een voorname rol gespeeld.

Dankzij mijn natuurlijke nieuwsgierigheid,  kennis van en gevoel voor techniek, ben ik goed in staat om de vertaalslag te maken tussen wat een klant of opdrachtgever wenst en de technische mogelijkheden die geboden worden. Daarnaast kan ik goed plannen, organiseren en snel schakelen in ad-hoc situaties. Ook denk ik graag mee op het gebied van product- en procesverbetering, terwijl ik daarbij de haalbaarheid niet uit het oog verlies.

De algemene doelstelling die ik dagelijks voor ogen heb, is om zo veel als mogelijk plezier te hebben in wat ik doe en hoop daarin mijn klantcontacten mee te nemen.