Storing? Bel 06-53338563 (24/7)

Wie zijn wij?

Onze accountmanagers

Om u beter van dienst te zijn, hebben wij de werkzaamheden van onze organisatie onderverdeeld de regio's Noord-Oost Nederland, Noord-Holland, Midden Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Noord-Oost Nederland

Frank Boonstra

Mijn naam is Frank Boonstra en ik ben ruim 30 jaar actief in de liften branche. Momenteel geef ik met veel plezier leiding aan MES liften.
Ik ben begonnen als nieuwbouw monteur. Door middel van verschillende opleidingen is mijn focus verschoven naar het ontwikkelen op projectmatige wijze van lift technische oplossingen binnen bestaande gebouwen voor mensen en goederen. Bij MES liften geven we op verantwoorde en een milieuvriendelijke wijze invulling aan intern liften transport in het algemeen.

Bij MES liften is het energieverbruik een belangrijke factor. MES liften heeft in eigen huis een lift ontwikkelt die het predicaat van het liftinstituut heeft ontvangen met een energie A label. Hier zijn we erg trots op.

Noord-Holland

Edze Veldhoen

Mijn naam is Edze Veldhoen, werkzaam in de liften vanaf 1985 waar ik mij bezig gehouden heb met alle facetten in de liften branches, van onderhoud, modernisering tot nieuwbouw van liften.
Ik heb bij diversen lift bedrijven gewerkt van klein tot multinationals.
Mijn voorkeur gaat uit naar een wat kleiner lift bedrijf, waar ik snel kan inspelen op de wensen van de klant, improviseren en waar ik een vast aanspreekpunt bent voor de klant. MES Liften BV is zo’n bedrijf.

Inmiddels zit ik alweer 10 jaar bij MES Liften BV waar ik samen met mijn collega’s met veel plezier en enthousiasme onze klanten bedien.

Copyright 2020 MES Liften BV - Leveringsvoorwaarden NLB & Privacyverklaring