Onze nieuwbouw is een hoofdstuk apart.

Het draagvermogen van liften, die wij reeds hebben gebouwd, ligt tussen de 20 kg en de 5500 kg en dan in alle soorten en maten, wij leveren altijd maatwerk in liften en   dat tegen een zeer scherpe prijs.

Wij leveren:

  1. Goederen-heffers en liften
  2. Elektrische personenliften
  3. Ziekenhuisliften
  4. Panoramaliften
  5. Hydraulische personenliften
  6. Autoliften, zeer grote liften voor auto met aanhangwagen
  7. Roltrappen
  8. Hellingbanen
  9. Home liften

 


Wij leveren machinekamer loze liften,  alsmede zelfdragende stalen schachten              al dan niet voorzien van glas.

De elektrische personenliften worden voorzien van een frequentieregeling,               voor optimaal rijcomfort, lagere energie kosten en een perfecte gelijkstelling             met de verdieping.

De meeste hydraulische liften worden voorzien van een soft-starter voor een lagere aanloopstroom en een prettig rijcomfort.

De materialen die wij toepassen behoren tot de allerbeste die verkrijgbaar zijn, dit in combinatie met een perfecte uitvoering van de bouw zorgt dat er voor, dat de lift niet alleen een belangrijk vervoermiddel is maar ook een sieraad in uw gebouw.

Op de door ons geleverde en gemonteerde materialen geven wij                                 3 jaar volledige garantie.


 

En tot slot:

Wij zijn  VCA gecertificeerd, en werken met de NEN 2767 Norm.                               Wanneer u ons uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek, dan kunnen wij ons verder presenteren, en misschien iets voor u betekenen.